keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Suomen vuokranantajat ry: Kehity asuntosijoittajana

Kun kutsu Suomen vuokranantajat ry:n koulutusiltaan kalahti sähköpostiini, tiesin heti, että tänne on päästävä.
Tänä iltana suuntasinkin kulkuni Helsingin Annankadulle infotilaisuuteen, jossa erinomaiset luennoitsijat Pasi Orava (asuntosijoittajakonkari) ja Ville Hopsu (Vuokranantajat ry:n neuvontalakimies) kertoivat ja vastasivat kysymyksiin koskien vuokranantajana toimimista.

Kolmituntinen lensi kuin siivillä! Koulutus oli suunnattu yhdistyksen uusille jäsenille ja se järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Itse liityin jäseneksi viimevuoden joulukuussa ja tunnen jo nyt saaneeni runsaasti vastinetta jäsenmaksulle.

Voin lämpimästi suositella Vuokranatajat ry:hyn liittymistä kaikille asuntovuokrausta aloitteleville.
88€:n vuosittaisella jäsenmaksulla (jonka voi vähentää verotuksessa vuokratulosta) olen jo hyödyntänyt mm. seuraavia etuja:

- Valmis ja lakiopillisesti oikea vuokrasopimuspohja sekä asunnontarkastuslomake
- Puhelimesta saatava lakineuvonta, kun minulla oli kysymyksiä vuokrauskäytännöistä
- Luottotietojen tarkistus maksoi vain 9€ (tänä vuonna ilmeisesti 8,50€) normaalin 30€:n sijaan.
- Tämä erinomainen ja täysin ilmainen koulutusilta
- Suomen kiinteistölehti on kalahtanut jo kahdesti postiluukusta

Kaikki jäsenedut voit lukea Suomen vuokranantajat ry:n sivuilta.

Näin ihanaa ja maittavaa tarjoilua en osannut odottaa!

Oli mukavaa kuulla muiden uusien jäsenien kommentteja, kertomuksia ja kysymyksiä sekä saada vastaukset niin rautaisen kokemuksen omaavalta Oravalta, kuin lakiopillisesti varmasanaiselta Hopsulta. Hyvässä ilmapiirissä uskalsin itsekin kysyä monta mieltäni painanutta asiaa ja sain rahanarvoisia vinkkejä mm. verovähennykseen kelpaavista kuluista. Jopa matkat tuohon koulutukseen voin vähentää verotuksessa!

Asuntosijoittamisesta tulen pian kirjoittamaan blogissani enemmänkin, mutta tämän raportaasin halusin kirjoittaa heti tuoreeltaan kiitoksesi tapahtuman järjestäjille! Toivottavasti Uudenmaan alueella järjestetään lisää tällaisia tilaisuuksia ja tapaamisia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti