perjantai 26. helmikuuta 2016

Yhteistyössä Talentum


Blogini on saanut ensimmäisen yhteistyökumppanin!

Yksinhuoltajan selviytymisoppaassa alkaa uusi julkaisusarja, joka perjantai ilmestyvä kirjavinkki! Oman asuntoni oston jälkeen aloin aktiivisesti opiskella sijoittamista ja etenkin asuntosijoittamista. Kirjoja rakastavana ihmisenä minulle oli luonnollista kääntyä talousoppaiden puoleen. Olen lukenut jo varsin monta erilaista opasta ja aion tuoda niistä parhaat nyt myös teidän tietouteenne, rakkaat lukijat. 

Kootessani listaa suositeltavista kirjoista, huomasin, että suurin osa niistä oli ilmestynyt Talentum kustannusyhtiön kautta ja päätinkin samalla tehdä myös seuraavan siirron blogiurallani: Lähetin Talentumille sähköpostia ja pyysin heitä blogini yhteistyökumppaniksi. Sainkin heiltä pian erittäin ystävällisen ja innostuneen vastauksen ja jo parin päivän päästä ovelleni kannettiin muutamia opuksia lukukappaleiksi. Arvostelen yhden kirjan per viikko ja ensimmäinen kirja-esittely ilmestyy ensiviikolla. Kuvassa näkyvät kirjat ovat Talentumilta, paitsi alin: "Tuoton arvoitus ratkeaa", jonka olen saanut muuta kautta. 

Tarkoitukseni on hankkia arvotelukappaleita myös muilta taloudenpiton ja elämänhallinnan aihepiireiltä. Koetan myös ajoittaa kirja-arvostelut niin, että ne liittyisivät mahdollisimman läheisesti viikon muihin postauksiin. Pysykää siis kuulolla ja lukijakseni saa aina liittyä! Lukijalistani löytyy oikeasta sivupalkista. 

8 kommenttia :

 1. Kuulostaa tosi hyvältä uudistukselta, onnea yhteistyökumppanista! Talentum vaikuttaa ainakin julkaisujensa perusteella oivalta kustannustalolta. Tuo tahtikin kuulostaa aika hyvältä, n. 4 krt viikkoon on hyvä saada suositusta talousteksteihin muutenkin kuin blogien muodosssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi. Lueskelin tovin sinunkin blogiasi ja kovasti kiinnosti talous- ja säästösuunnitelmasi :)

   Poista
 2. Onnea yhteistyökumppanista! Itse en ole edes ajatellut tämmöistä vaihtoehtoa.

  Ps. hyvä blogi, lisäsin sinut blogrolliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olen koettanut miettiä pääni puhki, miten ammattibloggarit saavat elantonsa blogin kirjoittamisesta. Lukukappaleiden pyytäminen oli ensimmäinen testi oman blogin vetovoimasta.
   Tervetuloa lukijaksi! Tykkäsin kovin sinunkin kirjoitustyylistäsi.

   Poista
 3. Moi!Tutustuin blogiisi ja se vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Kirjoitat todella hyvin ja tuotat informatiivisesti arvokasta sisältöä. Jatka samaan malliin! Ja onnea yhteistyökumppanista:)

  Terveisin
  Omista ja vaurastu

  PS. Lisäsin blogisi blogrolliini.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, onnea uuteen urakkaan ja yhteistyöhön!
  Itselläni on tallessa "pöytälaatikkoon" kirjoitettuja kirja-arvosteluja ja artikkelileikkeitä ajalta, jolloin ajattelin perustaa blogin toisesta aiheesta. Ehkä voisin näitä hyödyntää nyt nykyisessä blogissani jollain tapaa. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu! Kirja-arvosteluja odottaessa..... =)

  VastaaPoista