keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Synttärilahja itselle

Alkuvuosi on aina kaikkein rupuisinta aikaa säästöjen ja sijoitusten kannalta. Alkuvuotta varjostavat kaikki mahdolliset juhlat, vakuutusmaksut ja auton huollot katsastuksineen. Kevään tullen alkaa synttärikausi ja holtittomuutta jatkaa sisustus- ja siivousvimma. Kotiin on keväällä ihanaa ostaa jotakin uutta samalla, kun muutenkin siivoilee talven tomuja ja rojuja piiloon.

Näillä saatesanoilla voinen paljastaa uusimman ostokseni. Olen alkanut kerätä toista astiastoa.

Kyllä vain. Vaikken olekaan mikään uudesti syntynyt Venus naiseuteni kannalta, on koti minulle hyvin tärkeä paikka. En ole edes mikään sisustajatyyppi, mutta olen sisustukseni suhteen hyvin tarkka. Kaiken, mitä ostan, ostan harkiten ja yleensä pitkään oikeaa esinettä etsien. Astioita rakastan yli kaiken. 

Minulla on jo valmiiksi kerätty Arabian Hallamarja-astiasto, joka on meillä arkikäytössä, joskin se on soiva myös edustuskäyttöön. Mielestäni jokaisesta keittiöstä on löydyttävä perheen tarpeisiin sopiva yhtenäinen astiasto ja kyllä jokainen nainen on omat Arabiansa ansainnut. Olkoon tämä ajatus minun turhamaisuuteni huimentuma - ei takerruta siihen. 

Mutta mihinpä sitten tarvitsen toista astiastoa, kun minulla kerran on jo 12 hengen setti valmiina? No, en kyllä mihinkään! Parhaimmillankin voin vedota siihen, että tämä tulee olemaan perheemme kesäastiasto ja vaihtelua Hallamarjan talviteemaan.Tällä kertaa en edes ostanut Arabiaa vaan päädyin etsimään Rörstrandin Kulinara astioita, joita joskus muutama vuosi sitten näin Prismassa ja ne eivät ole jättäneet minua rauhaan vielä tänäkään päivänä. Ja nyt löysin! Ihanaistakin ihanaisemmasta Scandinavian Design Centeristä* löytyi niin näitä supersuloisia astioita, kuin paljon muutakin makuni mukaista tavaraa. 

Päätin kokeilumielessä tehdä tilauksen kolmen hengen kattaukseen sopivalle astiastolle. Astioiden tilaaminen postitse hirvitti aivan hurjasti, mutta uskalsin kokeilla, koska verkkokaupan tilausehdoisssa nimen omaan sanotaan, että kauppa korvaa lähetyksessä rikkoutuneet astiat. 

Ja huoleni oli kyllä muutenkin ihan turha. Astiat tulivat niin tuhteihin ilmakuplapakkauksiin käärittyinä, ettei niitä ollut edes postisetä tai lajittelukone saanut rikottua. Paksuista kääreistä paljastui ehjiä ja ihanaistakin ihanaisempia Kulinara-astioista. Ja tämä on sitten ihan itse pyytämäni mainoslinkki, sillä näin erinomaista palvelua olisin teille hehkuttanut joka tapauksessa. 

Käykää ihmeessä tutustumassa Scandinavian Design Centerin sivuihin. Heillä on valtavasti tuotteita alennuksessakin aina kesäkuuhun asti. Sormeni jo syyhysivät useammankin pohjoismaisen tuotteen kohdalla, kun alelistaa selailin. Koetan nyt toistaiseksi nautiskella uudesta astiastostani, jotka myös olivat alennuksessa!

Astiaston hinta: 147€ (ilmainen kuljetus yli 99€:n tilauksille)
* Postauksessa olevat linkit ovat affiliate-linkkejä ja niiden kautta tehty tilaus tukee blogiani rahallisesti. Kiitos! :)

10 kommenttia :

 1. Kivan värikäs astiasto. Noista on nautinto syödä.

  VastaaPoista
 2. Mitenkäs yrityshommat etenee? Niistä kuvioista olisi mielenkiintoista kuulla lisää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin muutaman rivin kirjoittaa aiheesta vielä ennen kesälomaa! :)

   Poista
 3. Fiskarsin brändejä molemmat. Sattumaa, vai oletko omistaja ?

  VastaaPoista
 4. Fiskarsia en omista kuin muutamat keittiösakset ja veitsisetin :) linkkken kautta tehdyistä ostoksista saan provision.

  VastaaPoista
 5. Ihania astioita! Oma heikko kohtani ovat lakanat, Finlayson on pahin kaikista!
  Pieni pyyntö, mikäli postauksissasi on mukana mainoslinkkejä tai se on muuten tehty yhteistyössä jonkun tahon kanssa olisiko mahdollista mainita asiasta selkeämmin vaikkapa postauksen alussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finlaysonin lakanat ovat itsellenikin yksi heikko kohta.
   Harjoittelen vielä yhteistyöjuttuja. Tunnisteista löytyy yhteistyö-tagi ja tekstissä mainittu mainoslinkki. Koetan vielä selventää asiaa. :)

   Poista
 6. OMG. Mä olen yli vuoden miettinyt mitä ostaisin itselleni 30v lahjaksi, kun sain silloin lahjaksi käteistä. Yli vuoden ne rahat ovat hilloutuneet tuolla laatikon pohjalla, kun oon miettinyt mitä semmosta haluaisin/tarvitsisin, josta jäisi muisto että täytinpä muuten kerran 30v. Oon miettinyt timanttikoruja, merkkilaukkua, mutta miten en oo keksinyt astiastoa?! Koska semmosta mulla ei ole. ISO kiitos vinkistä ja paljon onnea synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
 7. Nuohan ovat samalla hyvä sijoitus koska astiastot pitävät usein hyvin hintansa tai jopa kasvattavat arvoaan. :)

  VastaaPoista