sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Sayonara, Suomi!

Kun luette tätä postausta olen jo jättänyt Suomen taakseni ja olen joko juuri saapunut Japanin mantereelle tai sitte pyörin edelleen aikavyöhykewortexissa. Joka tapauksessa ulkomailta en varmaankaan lähde blogiani kännykällä päivittämään ja tästä syystä julistankin blogiini kesäloman. Loman jälkeen saatte tietenkin taas kattavan matkaraportin ja tiedot matkakassan riittävyydestä ynnä muuta jännittävää.

Takaisin saavun joskus kesäkuun puolivälissä ja voin luvata päivityksiä korkeintaan kerran viikossa. Mutta tämähän onkin tuttua jo viime vuoden kesältä, joten kyllä te pärjäätte!

Toivotan teistä itse kullekin erinomaisen mukavaa kevättä ja kesän aloitusta. Melkein harmittaa jättää Suomi kaikkein kauneimpana vuodenaikana. Nauttikaa siis alkukesään herkästä vihreydestä ja leppoisista tuulista!

Iloista kevättä!

10 kommenttia :

 1. Hyvää lomaa, tällä kertaa kannattaa syödä kunnon ruokia eikä vain pikaruokaa ja suklaata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on nimenomaan ruokapainotteinen matka ja ruokia silmälläpitäen on säästettynä reilu käyttöbudjetti! :D toistaiseksi pakko sanoa, että Suomeen verrattuna täällä ruoka tuntuu edulliselta! Hedelmät tosin poikkeus.

   Poista
 2. Toivottavasti siellä saa muutakin kuin ällöttäviä susheja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, saa kyllä :D Japanissa on vaikka miten monta erilaista ruokalajia. Tänään tosin syötiin liukuhihnasusia ja herkkua oli!

   Poista
  2. Hienoa, jos sushit pystyy kiertämään! Minä tilaisin ekaksi kilon kobe-härkää.

   Poista
  3. Täällä on paljon erilaisia lihalautasvaihtoehtoja.

   Poista