keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Puskureista ja muista suojakerroksista

Puskuri on suojakilpi, jonka takia ei alkuvuoden helvetillinen laskusuma järisytä jokakuukausittaista talouttani millään tavalla. Ei tunnu missään!

Tammikuun ylimääräiset menot: 

 • POP liikennevakuutus 159,20€
 • 10 päivää tammikuun yhtiövastiketta aikaisin luovutetusta, uudesta asunnosta 76,45€
 • Domain vuosimaksu yritykselle 17€
 • Luottokorttilasku 26,91€

Yhteensä: 279,56€

Helmikuun ylimääräiset menot: 
 • Verohallinto, mätkyjen 2. erä 301,48€
 • Kotivakuutus 151,02€
 • Luottokorttilasku 274,97€

Yhteensä: 727,47€


Luottokorttilasku helmikuussa koostuu mm. uuden asunnon remonttikuluista sekä työmiehille tilatusta ruuasta. 

Lisäksi...

Satsasin ensimmäistä kertaa elämässäni kemikaliokaupassa asiointiin! Herkkää hipiääni ei ole liika pakkelikerros koskaan painanut, mutta tultuani jätetyksi kolmenkymmenen kypsässä iässä olen viimein päättänyt opetella kauneusvirheiden peittelyn jalon taidon. Käytännössä siis marssin lähimpään Emotioniin ja pyysin myyjää valitsemaan minulle kattavan aloitusarsenaalin uuden opetteluun. Tiesin kyllä maksavani ylihintaa siihen, mitä netistä tilaamalla olisi saanut, mutta tarvitsin apua. Tätä päätä täyttävät tiedot työkalupakistani löytyvien viiden eri sahan käyttötarkoituksista syvällisemmin kuin eri tököttien ja tahnojen hienovaraisista vivahteista. Ostoskorini tuli maksamaan 112,28€ (112 tosiaan toi avun!) ja kaupan päälle sain vielä meikkipussukan ostoksilleni. 

Olen ollut hyvin tyytyväinen ostokseeni ja oletan sen myös näkyneen kasvoillani. Ainakin työpaikalla arveltiin minulle tapahtuneen jotakin ihanaa, kun "hehkun ja olen niin nättinä". En ole ihan vielä siinä vaiheessa, jossa laskisin tapahtuneen eron elämäni parhaimpiin käännekohtiin, joten en tähän vastannut mitään. Ennemminkin ero on oma henkilökohtainen, joskin väliaikainen maailmanloppuni, mutta ainakin hehkun sen kohdatessani irtopuuterisävyssä nro.28 (ivory) auringon lailla.

Näin pitkälle satanen riittää ihomaalikaupassa. Suosikkini näistä on tissinmuotoinen sieni vasemmalla (6€).

Ja lopuksi tietenkin vielä omakuvat ennen ja jälkeen meikkikäsittelyn:
#MagicalMe

7 kommenttia :

 1. Älä nyt vaan vielä mene luovuttamaan "kolmenkympin kypsässä iässä" :) Me ollaan ihan parhaassa iässä just nyt! Mutta piristäähän tuo pakkeli kummasti. Nimimerkillä, vaikka olen nyt ihan kotona, niin mielummin meikattuna ja ihmisen näköisenä kuin naama pitkänä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, paras ikä ikinä :D. Itse tosin olen jo lähempänä neljääkymppiä. Mutta tsemppiä, sulla on asenne kohdillaan :).

   Poista
 2. Hyvät välineet alkuun, varmasti tulee luonnollista ja helppoa ehostusta.
  Minulla on muodostunut kyllä pakollinen tarve töihin meikata joka päivä, ripsari ja kulmakynä niin ei näytä väsyneeltä ja toisaalta mineraalipuuteria tai meikkivoidetta ihon virheitä peittämään.
  Kävinpä myös kasvohoidossa kuulemassa tuomion, että ihoni on niin kuiva että silmänympärykset huutaa tällä hetkellä apua.. pitäs varmaan tehdä niille jotain ennenkuin olen yksi ryppykasa kolmevitosena ;)..
  Kateellisena niille, joiden iho on kunnossa jatkuvasti.

  VastaaPoista
 3. Hei 112 euroa ei ole paha ;)
  Ps. Nauroin ääneen. Muutoskuva on huippu!

  VastaaPoista
 4. Hei,
  halusin tulla sanomaan, että olen lukenut blogiasi jo pitkään ja tykännyt tosi paljon tavastasi kirjoittaa! Olet inspiroinut itseäni säästämisen tiellä ja erityiskiitos perintö-aiheisista kirjoituksista jotka ovat olleet todella mielenkiintoisia. Itsellenikin on tulossa perintöä (kunhan pesän osakkaat pääsevät jaosta sopuun...) jonka avulla säästämiseni pääsee aivan uudelle tasolle. Ja hei, 30 on nuori ;)

  VastaaPoista
 5. Mätky on eri asia kuin jäännösvero, mitä luultavasti tarkoitat. Mätky tarkoittaa arvioverotuksesta "mätkäistyä" veroa, esim jos olisit pimittänyt tuloja yritystoiminnastasi ja verottaja olisi tehnyt arvioverotuksen.

  VastaaPoista